Konverter 3GP video til andet videoformat

I denne del af vores danske guide vil vi vise hvordan du konverterer en eksisterende 3GP videofil (f. eks optaget med din mobiltelefon) til et andet videoformat som f. eks AVI, MPEG, DivX, XviD, MP4, MOV eller RM. Det sodtwareprogram som vi vil anvende i guiden er Xilisoft 3GP Video Converter. Du kan downloade Xilisoft 3GP Video Converter her:


Download Xilisoft 3GP Video Converter


Installation

Efter du har klikket download, så får du mulighed for at downloade følgende fil "Download_x-3gp-video-converter6" - gem filen på dit Skrivebord, så er det nemmere at starte installationen.

Når filen "Download_x-3gp-video-converter6" er 100% downloadet, så skal du dobbeltklikke på den og starte Download Manager. I det følgende vindue skal du klikke på Next og Xilisoft 3GP Video Converter bliver nu downloadet.Efter Xilisoft 3GP Video Converter er downloadet via Download Manager, så skal du klikke på den lille knap i vinduet "Run" - knappen er i højre side af vinduet. Du kan nu installere Xilisoft 3GP Video Converter sikkert på din computer.

Fra 3GP til video

Start med at åbne Xilisoft 3GP Video Converter - du finder programmet via Startknappen -> Alle Programmer -> Xilisoft. Programmet vil poppe op med et Registration dialogvindue - du kan frit teste Xilisoft 3GP Video Converter, så klik på Remind Me Later. Du skal have din 3GP videofil klar og blot følge disse få trin.

I hovedvinduet skal du klikke på knappen med en filmrulle som ikon - du finder den i toppen af programmet lige under værktøjslinjen. Vælg Add File(s)... og finde den 3GP videofil du ønsker konverteret.Xilisoft 3GP Video Converter sørger nu for at åbne den valgte 3GP videofil og placere den på listen i midten af programmet. Her kan du nærlæse detaljer om den pågældende 3GP videofil - bla. kan du se formatet (3GP), Længden (10 sekunder) osv.Nu skal du efterfølgende indstille den profil som den færdige videofil skal have - med andre ord, så skal du nu tage stilling til det output videoformat du ønsker videofilen konverteret til.

I den nederste del af Xilisoft 3GP Video Converter finder du indstillingerne for profilen (hedder Profile:). Til højre for feltet kan du via en sort pil aktivere en drop-down boks og derfra vælge en output videoformat. I denne guide har vi valgt AVI som output.

Xilisoft 3GP Video Converter understøttet output til:

AVI, DivX, M4A, MOV, MP3, MP4, AVC, RA, RM, WAV, WMA, WMV, BlackBerry og AAC.De sidste finindstillinger, i forhold til output videofilen, kan du foretage i højre del af Xilisoft 3GP Video Converter. Her kan du angive bla. navnet på videofilen og dens kvalitet - se en forklaring her:

File Name - Navngiver videofilen

Video Size - Lad indstillingen være Auto

Video Quality - Kvaliteten på den færdige, i dette tilfælde, AVI videofil

Audio Quality - Lydsporets kvalitet

Split - Konverterer du en meget stor 3GP videofil, så kan det være hensigtsmæssigt at opdele den i mindre bidder
Nu er du klar til at konvertere din 3GP videofil til en AVI videofil. Du skal trykke på knappen Convert i toppen af programmet - den er angivet med to hvide pile på en blå baggrund. Så snart din 3GP videofil er konverteret, så vil Xilisoft 3GP Video Converter gøre dig opmærksom på det og udfor Status vil du se et lille rettetegn - det betyder, at konverteringen var en succes.Download Xilisoft 3GP Video Converter


Spørgsmål og andre henvendelser - skriv til kontakt@3gp.dk.