Konverter videofiler til 3GP videoformatet

I denne danske guide vil vi vise hvordan du konverterer en videofil til 3GP videoformatet, så du senere kan overføre din 3GP videofil til din mobiltelefon og afspille direkte på mobiltelefonen. Til formålet vil vi benytte softwareprogrammet Xilisoft 3GP Video Converter. Du kan download Xilisoft 3GP Video Converter her:


Download Xilisoft 3GP Video Converter


Installation

Efter du har klikket download, så får du mulighed for at downloade følgende fil "Download_x-3gp-video-converter6" - gem filen på dit Skrivebord, så er det nemmere at starte installationen.

Når filen "Download_x-3gp-video-converter6" er 100% downloadet, så skal du dobbeltklikke på den og starte Download Manager. I det følgende vindue skal du klikke på Next og Xilisoft 3GP Video Converter bliver nu downloadet.Efter Xilisoft 3GP Video Converter er downloadet via Download Manager, så skal du klikke på den lille knap i vinduet "Run" - knappen er i højre side af vinduet. Du kan nu installere Xilisoft 3GP Video Converter sikkert på din computer.

Fra video til 3GP

Du kan nu starte programmet Xilisoft 3GP Video Converter op og gøre klar til få dine videofiler konverteret til 3GP. Programmet vil poppe op med et Registration dialogvindue - du kan frit teste Xilisoft 3GP Video Converter, så klik på Remind Me Later. Du befinder dig nu i hovedvinduet i programmet - her er de tre trin angivet som gennemgå og så er du klar til at konvertere video til 3GP.

Først skal du indstille den profil som den færdige 3GP videofil skal have - det er bla. opløsningen og kvaliteten på videofilen. Start med at klikke på drop-down boksen i nederste del af Xilisoft 3GP Video Converter til højre for Profile og vælg 3GPP2 - Mobile Phone 3GP Video -Stereo.Du har nu defineret at den færdige output videofil skal have 3GP videoformatet. I højre side af programmet skal du indstille Video Size, Video Quality og Audio Quality - det er selve kvaliteten på videoen og lydsporet. Vi anbefaler følgende indstillinger (men det er op til dine præferencer):

Video Size: 352x288

Video Quality: High

Audio Quality: HighNu er indstillingerne på plads. Klik på knappen Add File(s) - den er angivet i øverste midterdel af Xilisoft 3GP Video Converter med et ikon af en lille filmrulle. Find den videofil på din harddisk som du ønsker at konvertere og dobbelt-klik på den for at hente den ind i programmet.Du har nu valgt en videofil - i vores tilfælde hedder videofilen "Wildlife" og er oprindelig i videoformatet WMV. Via detaljerne, som er listet, kan du f. eks se længden på videoen (Duration) og størrelsen efter videofilen er konverteret til 3GP (Output Size).Du skal nu vælge hvor du ønsker at den færdige videofil skal gemmes. Nederst i programmet, under Destination:, kan du f. eks angive dit Skrivebord stedet hvor den færdige 3GP videofil gemmes.

Nu er du klar til at konvertere din videofil til 3GP - du skal blot klikke på Convert knappen i øverste del af programmet. Knappen er angivet ved to hvide pile på en blå baggrund.Xilisoft 3GP Video Converter sender et lille signal lige så snart videofilen er konverteret. Du har nu prøvet at konvertere en videofil til 3GP.
Spørgsmål og andre henvendelser - skriv til kontakt@3gp.dk.